ÓLOMÜVEG

Amit az ólomüvegről tudni érdemes.

Az ólomüveget a gótika korszakában kezdték egyre több helyen alkalmazni. Eleinte főleg templomokban használták, azonban mára már a kortárs építészetben is egyre inkább megtalálta a helyét. Ma már népszerű megoldás, nem csak templomokban, hanem lakások díszeként is.

Az ólomüveget főleg olyan helyekre érdemes beépíteni a lakásba, ahol közvetlenül meg van világítva, hiszen csak így érvényesül igazán a hatása. Ez lehet bármilyen nyílászáró, vagy térelválasztó, a fontos, hogy fény menjen át rajta. Napjainkban gyakran alkalmazzák még az ólomüveget olyan helyiségekben is, ahol korlátozni szeretnék a belátást. Így ez lehet akár a fürdőszoba ajtaja is, hiszen nem csak a beláthatatlanságot biztosítja, hanem egyedi hangulatot is varázsol.

Az ólomüveg segítségével bármilyen motívumot, képet tehetünk nyílászáróinkba, és sokféleségének köszönhetően minden stílusú lakásba könnyen megtalálhatjuk az odaillő darabot.

Ha szeretné Ön is ólomüveggel díszíteni otthonát, vagy intézményét, üzletét, bátran keressen fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Üvegmű-hely

Ólomüveg alkotások, ablakok számos helyen megtalálhatóak, talán Önnek is a kápolnák rózsa ablakai jutnak elsőre eszébe. Cégünk többek között ezt igyekszik egy új megközelítésbe helyezni ezzel a kétség kívül lenyűgöző épületdíszítési elemmel.

Az enteriőr tervezésekor az üveg, mint alapanyag már régóta megjelenik, viszont a tömeggyártott színezett üveggel ellentétben cégünk olyan megoldást kínál, amely egyedivé varázsolja otthonát. Ólomüveg térelválasztókkal, ajtóbetétekkel, bejárati ajtó üvegezéssel, új fényt csempészhet a már megszokott lakásba, hiszen a fény minden napszakban máshogy vetül az üvegre, másképp szűrődik be, egyedülálló hangulatot adva ezzel. Festői színek és bámulatos textúra teszi utánozhatatlanná. Egyedi elgondolások alapján igyekszünk kialakítani az Önnek leginkább megfelelő színeket és mintázatot.

 

Dobja fel lakását ólomüveggel!

Az ólomüveg egyre elterjedtebb belsőépítészeti megoldás, mely nem véletlen, hiszen amellett, hogy különleges látványt nyújt, számos előnnyel bír.

Lehetnek olyan helyek a lakásban, amelyek kevésbé napos oldalon helyezkednek el. Egy ólomüveg világosabbá teheti a helyiséget, így kiváló megoldás a lehangoló mesterséges fények helyett. A különleges minták és színek adta szemet gyönyörködtető fények egyedülálló hangulatot kölcsönöznek a lakásnak. Egy díszes ólomüveg ablak kiváló megoldás lehet akkor is, ha olyan helyen lakik, ahol nem olyan szép a kilátás, vagy közeli a szomszéd, sőt még a zsúfolt utca látványát is feldobhatja ez a kiváló megoldás.

A kivitelezés csupán az Ön elképzelésein múlik, olyan lehet az ólomüveg, amilyennek megálmodta! Egymást kiegészítő, vagy remek kontrasztot alkotó üvegek díszíthetik otthonát, ha Ön is szeretné felfedezni az ólomüveg kivételes világát! Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk egyedi elképzeléseit, a megvalósítást bízza ránk!