ÜVEGKORLÁT

Az üvegkorlát előnyei

A régi fa- és fém korlátok egy idő után tönkremennek és használhatatlanná válnak, azonban az üvegkorlátokat a rendkívül strapabíró és időtálló tulajdonság jellemzi. Ha Ön is lecserélné elkorhadt, berozsdásodott korlátját és egy tartósabb, modernebb és praktikusabb darabot választana helyette, akkor ajánljuk üvegkorlátjainkat, amelyekben garantáltan nem fog csalódni!

Az üvegkorlát az edzett üvegnek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt mindenki számára. A biztonság, a kifinomultság és a letisztult megjelenés mellett az üvegkorlátokat praktikusság is jellemzi, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy korlátunk eltakarja szemünk elől a csodálatos kilátást.

Az átlátszó üvegkorlát tökéletes választás erkélyre, tetőteraszra is, valamint otthonunk értékét is növelhetjük vele. További előnye, hogy a teret optikailag nagyobbítja, sőt, mivel az átlátszó felület nem zárja el fényt, nem csupán nagyobb, de világosabb is lesz az adott helyiség.

Válassza Ön is üvegkorlátjainkat Keressen minket elérhetőségeinken!

Tegye egyedivé otthonát üvegkorláttal!

Az üvegkorlátok manapság egyre elterjedtebb megoldások szállodák, munkahelyek vagy akár üzletek teraszain. Ön is mindig csodálattal szemléli az elegáns, letisztult és modern hatást kölcsönző üvegkorlátokat? Gondolkodott már azon, hogy otthona teraszán is jól mutatna? Akkor a legjobb helyen jár! Mi megvalósítjuk Önnek, az otthonához illő, tökéletes üvegkorlátot!

Legyen szó beltéri vagy kültéri korlátról, elkészítjük Önnek az elképzelt kivitelt a legjobb minőségű üveglapokból. Nem kell attól tartania, hogy egy véletlen mozdulattól betörik az üveg, hiszen biztonsági üvegből készülnek a korlátok. A legjobb választás lehet egy igazán elegáns és számos előnnyel rendelkező üvegkorlát az Ön teraszára is!

Az esztétikus megjelenés mellett az üvegkorlát előnyeihez tartozik továbbá, hogy nem színeződik el, az időjárás hatására sem rozsdásodik, mint sok más típusú korlát. A tisztántartása is rendkívül egyszerű, elegendő csupán ablaktisztító folyadékkal áttörölni. Ügyelni kell azonban arra, hogy puha törlőkendővel tisztítsa, és kerülje el a durva súrolószivacsokat, amelyek megsérthetik a felületet.

Üvegkorlát és a biztonság

Számtalan előnyének köszönhetően az üvegkorlát egyre több helyen jelenik meg. Az üvegkorlát elegánssá varázsolja a helyiséget, erkélyen alkalmazva pedig nem veszi el a kilátást, nem átlátszó társaival ellentétben. Azonban egy másik fő előnye a biztonságossága. Nézzük, miért!

A gyerekek imádják a mászókákat, szinte minden lehetőséget igyekeznek kihasználni, ha valamire fel lehet mászni. Sajnos a legtöbb lépcsőkorlát gyerekszemmel igen hasonló a mászókához, szinte hívogató a sok megmászható rúddal. Ez lépcsőfeljárók, erkélyek esetén különösen veszélyes. Ezt a fajta hívogatást azonban elkerülhetjük, ha üvegkorlátot alkalmazunk! Az üvegkorlát nem hasonlít egy mászókához, még ha próbálnának, sem tudnának felmászni rá a kicsik, így teljesen biztonságosan alkalmazható.

Az üvegkorlát további előnye, hogy könnyen és gyorsan tisztítható, ami közintézményekben, szállodákban kiemelten fontos tulajdonság.

Ha a legkisebbek számára is biztonságos megoldást szeretne, válassza Ön is az üvegkorlátot! Ha további információra van szüksége, hívjon minket bizalommal!