ÜVEG ZUHANYKABIN

Az üveg zuhanykabin rengeteg előnnyel rendelkezik, ám mégis valószínűleg a letisztult elegancia az a nyomós érv, ami miatt nagyon sokan emellett döntenek. Rengeteg lehetőséget hordoz magában az üveg, mint megoldás, melyet mi, a Hódos Díszüveg berkein belül személyre és fürdőszobára szabunk.

Üveg zuhanykabin típusok

Egy fürdőszoba mérete és kialakítása nagyon sokféle lehet, éppen ezért az üveg zuhanykabin típusainak is különbözőnek kell lenniük.

Egy üveg zuhanykabin kialakítása függ egyrészt a fürdőszoba adta lehetőségektől, valamint az esztétikai igényektől. Alább megemlítjük a leggyakoribb típusokat.

Két fal közötti üvegajtó

Valójában ez a megoldás egy részleges üveg zuhanykabin, mely egy üvegajtóból áll, ami az egyik falra kerül felszerelésre.

Abban az esetben, ha a két fal közötti távolság elég széles, akkor ez állhat két részből is, több üvegből álló zuhanyfalat alkotva. Lehet akár kétajtós zuhanyfal, vagy egy rögzített, fix üvegfal és egy üvegajtó.

Fix zuhanyfal

A fix zuhanyfal nem rendelkezik ajtóval, ebben az esetben egy nyitott zuhanyterű üveg zuhanykabin lesz az eredmény. Kisebb fürdőszobába, ahol az ajtónyitás nem lehetséges, tökéletes megoldást jelent.

Walk-in üveg zuhanykabin

Ez a típus valójában az ajtó nélküli fix zuhanyfal továbbfejlesztett változata. A Walk-in üveg zuhanykabin szintén fix üvegfalakból áll, ám mivel több üvegfal kerül beépítésre, ezért a zuhanytér nem olyan mértékben nyitott, mint egyetlen fix zuhanyfal esetén. Napjainkban ez az egyik legnépszerűbb megoldás, mivel roppant esztétikus, a használata pedig kényelmes.

A formák sokszínűsége

A Hódos Díszüveg keretein belül a formák végtelen lehetősége áll rendelkezésre, hiszen az Ön elképzelései szerint tervezzük meg és készítjük el az adott üveg zuhanykabin típust.

Az egyedi üveg zuhanykabin elsődleges előnye, hogy kizárólag a fürdőszoba adottságai korlátozzák azt, hogy mi hozható létre.

Nagyméretű fürdőszoba esetén akár tolóajtós üveg zuhanykabin is beépíthető, továbbá a kabin formája akár a legbonyolultabb geometriai formákat is mintázhatja.

Bármi legyen is az elképzelése, ha a fürdőszoba adottságai engedik, mi megvalósítjuk!

Az üveg áttetszősége

Áttetszőség tekintetében érdemes tudni, hogy egy üveg zuhanykabin sok lehetőséget rejt magában.

Amennyiben nem szeretne teljesen áttetsző üvegfalat a fürdőszobájában, akkor azt homokfúvott vagy savmart üvegből is el tudjuk készíteni, nagyon sok motívum létrehozható ezáltal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot! Ossza meg velünk elképzeléseit és mi formába öntjük! A Hódos Díszüveg munkatársai gondoskodnak arról, hogy megvalósíthassa saját elképzeléseit az otthonában.