Az üvegfal felhasználási területei.  

A belsőépítészek legfrissebb és méltán közkedvelt látványeleme az üvegfal. Dekoratív, gyors kivitelezhetősége, könnyű tisztíthatósága az ön otthonának, irodájának, rendelőjének is exclusive térelválasztó eleme lehet. Funkcionálisan leosztja, de nem elveszi a teret. Meghagyva az átláthatóságot, szabadon engedve a természetes fényt. Irodaház belső elosztottságához kialakított üvegfal rendszerünk megadja az elválasztás lehetőségét, mégis meghagyja a tér nyitottságát, ezzel garantálja ,hogy a zsúfolt, nyomasztó fakkok helyett, élhető, funkcionális tereket nyerjünk. Füst fújt üvegfalaink díszítési mintáival, dekoratív motívumaival nemcsak hasznosak, de látványelemként is kiemelhetőek. Céges logóval ellátva, szezonális ajánlatokkal kiemelve ,reklámfelületként is  haszonsulhatnak. 

Üvegfalak kivitelezés lakásokban és házakban. 

A magánlakásokon belül kiválóan beépíthető a nappali és háló elválasztásához, remekül helyettesítheti kisebb fürdőszobák esetén a robosztus beépített zuhanykabinokat. Igy növelve a tér vizualitását. Konyhapultok látványelemeként az üvegfal fotótapétával, nyomtatott, vagy festett kivitelezésben felválthatják a már évtizedek óta berögzötten használt monoton fali csempék helyét. Frissít, dekorál, vizuálisan fókuszál, ezzel harmonizálva a belső tér összhatását. A harmónia a belső rendezettség mindannyiunkra kiemelten jó hatással van, legyen ez akár iroda, nyilvános helyszín, bevásárló központ, orvosi rendelő, szinte az összes élettérben remekel és hasznosulnak az üvegfalak. 

Üzlethelyiségek és várók esetében is jó választás az üvegfal. 

Fodrászatban, kozmetikában, magánrendelőkben, éttermekben, szállodákban. Reklámfelületként is kiemelkedő szerepet kaphat. Egyedi logóval díszített üvegfal orientálja és rögzíti az átadni kívánt információt, ehhez kiváló, felület biztosítanak az üvegfalak. A savmart fix díszítéssel ellátott üvegfal másik változatát kínáljuk e célból, a fóliázás igen könnyen és gyorsan cserélhető, reklámfelületként használva ezt a típust ajánljuk. Akár egy wellness részleg eltakarása is megoldható, könnyen és gyorsan, bontás, falépítés nélkül, minden tisztán, gyorsan, látványosan.  

Amennyiben precíz és nagy szakértelemmel rendelkező kivitelezővel szeretne együtt dolgozni, akkor a Hódos-Díszüveg Kft. A megfelelő választás. 

Több száz sikeres munka átadást tudhatjuk magunk mögött, amibe nem csak üvegfalak, de számos más egyéb kivitelezés is ide sorolható: 

Sok más egyedi kérés, amivel megrendelőink, mindig újabb és újabb kihívás elé állítanak minket. Cégünk részére az egyik legfontosabb gondolatmenet „Sikeres munka, elégedett ügyfél” elve, amivel egy hosszú távú értéket hagyunk magunk után a munka végeztével.