Üvegfal, mint térelválasztó, és lakberendezők által ajánlott üvegfal ötletek 

Napjainkban a térelválasztásra számtalan megoldás áll rendelkezésre, a legegyszerűbb megoldás, illetve választás a gipszkarton rendszer. Ha valami stílusosat, egyedit szeretnénk akkor a legjobb választás az üvegfal. Irodákban az egyik legtökéletesebb megoldás, ami az irodánk dísze is lehet és mind emellett, ami a legfontosabb, nem árnyékolja le a teret. Szinte csak a képzelet szab határt a kialakítást érintően. Számtalan ötletet meríthetünk, máshol kivitelezett munkákból. Cégünk szakemberei adnak ehhez extrém üvegfal ötleteket. És nem csak javaslatot tudunk adni, hanem ami a legfontosabb, a megvalósítást is ügyfeleink kezébe adjuk. 

Üvegfal rendszerek és kivitelezések 

Több fajta üvegfal rendszer kivitelezhető. Ezek közül az egyik az üvegfal bokszrendszer, ami abban az esetben fontos és jó megoldás, ha egy callcenter esetét vesszük alapul.  

Számtalan ember napi szinten beszél egymás mellett, ezért fontos a hangszigetelés. Erre az egyik legjobb megoldás az üvegfal rendszer, ami megoldja ezt a fontos problémát. Így zökkenőmentesen folytathatunk tárgyalást anélkül, hogy folyamatosan zaj lenne a háttérben. 

Miért egyedi és higiénikus választás az üvegfal 

Azon kívül, hogy hamar megépül, elegáns és egyedi irodát nyerhetünk vele, és a tisztántartása is könnyen megoldható.  

Színekben is több fajta játékos megoldást tudunk felkínálni. A cég arculatához igazítható a szín kiválasztása, ami ez által a cég nívójára is utal. Ahogy a mondás tartja, a részletekben rejlik az ördög. A technológiának köszönhetően, olyan megoldások is elérhetőek már, mint a Smart Glass más néven okos üveg. Ennek köszönhetően fényre opálossá válik az üveg így átláthatatlan. 

Üvegfal megoldások lakásokban 

Számos olyan luxus lakást láthattunk már lakberendező magazinokban, vagy weboldalakon, ahol egy gyönyörű családi házban találkoztunk az elkészült munkával. Van egy nagyon jó hírünk! Egy szépen megtervezett üvegfal térelválasztásra nem luxus. Cégünk korrekt árképzéssel és minőségi munkával áll az ön rendelkezésére. Legyen kisebb, vagy grandiózus az igény, profi csapatunkra biztosan számíthat, hogy megvalósítsuk álmait, vágyait, vagy közösen megalkotott elképzeléseit.