Az egyedi üveg zuhanykabin mindig méretre készül.

Ennek köszönhetően nem áll fent az a jelentős probléma, amit általában sajnos elkövet az ember. Nem mérem le, csak „nézzünk körül drágám”, „ez nagyon tetszik, vegyük meg”!

Amikor pedig a beszerelésre kerül a sor, akkor jönnek a problémák! Rossz helyen van a víz csatlakozás, falat kell bontani ahhoz, hogy elvigyük oda a csöveket, ahol lenni kellene a becsatlakozásnak, az üveg zuhanykabin összekötéshez. Mivel sajnos nem mértünk az összerakásnál derül fény arra, hogy nem fér be, túl bonyolult összerakni nem boldogulunk vele. Az egyedi üveg zuhanykabin ezzel ellentétben ár-érték arányt érintően nem drágább választás, és a saját, egyéni igényeinkhez igazítható.

Üveg kivitel egyedi üveg zuhanykabin esetén.

Az üveg akár lehet savmaratott, víztiszta, de elérhető akár dekorációval ellátott kivitelben is. Ha extra kérésünk van, gondolunk ez alatt színes üvegre, vagy mintás üvegre. Ez mindig azon múlik, mit szeretne az ügyfél? Mert szinte bármi elérhető.

Az egyedi üveg zuhanykabin kialakítását tekintve az adott hely ad egy fajta megoldást, de ettől el is térhetünk. Mit értünk ez alatt? Az egyedi üveg zuhanykabin ajtóinak kivitele lehet akár egy ajtós, két ajtós, harmonika ajtós is. Számunkra a lényeg az, hogy elkészítés után ügyfelünk sokáig élvezhesse használatát.

Egyedi üveg zuhanykabin vasalat és szerelvény.

Az egyedi üveg zuhanykabin készítésénél nem csak az üveg kivitele lehet szinte bármilyen, hanem a hozzá tartozó vasalatok és szerelvények formája és kialakítása is. A vasalat esetén például rugós, akár hidraulikus kivitel is kapható. A színeket nézve a standard, a fekete és a króm. Az üvegek találkozásánál még ajánlott a vízzárás megoldása, amit műanyag vízzáró profilokkal szoktak kivitelezni.

Ódákat zenghetnénk cégünkről, de ezt nem tesszük, mivel mi abban hiszünk, hogy a minőségi munka mindig meghozza a gyümölcsét!

Nézze meg referencia munkáinkat, és abban az esetben, ha tetszett, amit látott, várjuk hívását és találkozzunk személyesen a felmérésnél.